STATE OF MIND

Schilderijen met een positieve boodschap.

De schilderijen  'Choices' en  'Stuck? Get loose and Colour your life' waren de eersten in een reeks van schilderijen met een positieve boodschap. Er volgden nog meer schilderijen met een betekenis, met een verhaal. 'She’s like a Flower'  waarmee wordt aangegeven dat je goed bent zoals je bent, of je nu die mooie roos bent of dat prachtige madeliefje.

Het schilderij  'Don’t let your fears keep you from flying', geeft aan dat een nieuwe onderneming of ervaring best wel spannend en ook wel wat angstig kan zijn. Echter juist daardoor groei je als mens en kijk je terug op een mooie of een minder mooie beleving maar beslist een ervaring rijker. Kijk maar eens hoe het beertje op dit schilderij lacht gedurende zijn vliegreis.

Steeds vaker ging Simone op zoek naar eigen specifiek beeldmateriaal, oude foto’s, woorden, gedachtes, gezegdes, betekenissen en gevoelens.  De ideeën kwamen vanzelf. Zij veranderde en maakte een periode van groei door. Simone schilderde wat haar bezig hield. Zo schilderde ze dus haar gemoedstoestand, haar State of Mind. Simone kon hierdoor diverse gebeurtenissen nog beter verwerken en loslaten.  Veel mensen kunnen zich vinden in de uitbeelding van de verhalen in de schilderijen. "Herkenbaar" zeggen ze en "Het raakt je!" 

Ook uit deze serie hebben al diverse werken een nieuwe eigenaar gevonden. Heb je interesse in een schilderij? Neem dan telefonisch contact op met Simone via +31(0) 630063037 voor informatie.

Klik op de afbeelding om deze vergroot te zien.