STATE OF MIND

Toen ik enkele jaren geleden de schilderijen  'Choices' en  'Stuck? Get loose and Colour your life' schilderde, wist ik dat ik deze moest schilderen, later werd mij pas duidelijk waarom.  Er volgden nog meer schilderijen met een betekenis, met een verhaal. 'She’s like a Flower'  waarin ik aangeef dat je goed bent zoals jij bent. Of je nu die mooie roos bent of dat prachtige madeliefje. Het schilderij  'Don’t let your fears keep you from flying', geeft aan dat een nieuwe onderneming of ervaring best wel spannend en ook wel wat angstig kan zijn. Maar juist daardoor groei je als mens en kijk je terug op een mooie of soms ook minder mooie beleving maar beslist een ervaring rijker. Kijk maar eens hoe het beertje op het schilderij lacht gedurende zijn vliegreis.

Steeds vaker ging ik op zoek naar eigen specifiek beeldmateriaal, oude foto’s, woorden, gedachtes, gezegdes, betekenissen en gevoelens.

De ideeën kwamen vanzelf. Ik veranderde, ik maakte een periode van groei door en ik schilderde wat mij bezig hield. Ik schilderde dus mijn gemoedstoestand, mijn State of Mind. Veel mensen kunnen zich vinden in de uitbeelding van mijn ideeën in schilderijen. Herkenbaar, Het raakt je!  Ook uit deze serie hebben diverse werken een nieuwe eigenaar gekregen. 
Momenteel zijn diverse schilderijen uit deze serie te zien bij Galerie De Meesters in Heeswijk Dinther.

Klik op de afbeelding om deze vergroot te zien.