Kunstgalerie

Momenteel maak ik schilderijen voor de series 'PARTY ANIMALS' en 'STATE OF MIND'. Ieder schilderij heeft een speciale betekenis of vertelt een verhaal. Hieronder kun je over mijn inspiraties en motivaties lezen. 


PARTY ANIMALS 

In de serie 'Party Animals' breng ik de meest tegengestelde diersoorten bij elkaar. Geschilderd met een vrolijke, liefdevolle en zeker ook een fantasierijke kijk op het leven. Het is telkens weer een feest om aan deze schilderijen te werken en er naar te kijken. Ze zorgen voor een mooie balans in mijn leven. Ook brengen zij geluk, vrolijkheid en kijkplezier in dat van anderen. Verschillende schilderijen uit deze serie hebben inmiddels een nieuw huis gevonden.

Van 6 oktober 2019 tot en met 2 februari 2020 exposeer ik met een aantal schilderijen uit de serie Party Animals bij Galerie Kunstbrug in Oldenzaal.


STATE OF MIND

Toen ik enkele jaren geleden de schilderijen  'Choices' en  'Stuck? Get loose and Colour your life' schilderde, wist ik dat ik deze moest schilderen, later werd mij pas duidelijk waarom. Er volgden nog meer schilderijen met een betekenis: 'She’s like a Flower' en 'Don’t let your fears keep you from flying'.

Steeds vaker ging ik op zoek naar eigen specifiek beeldmateriaal, oude foto’s, woorden, gedachtes, gezegdes, betekenissen en gevoelens. Daarna schilderde ik 'Transformation', 'La Penseuse' en 'Reaching for the Moon'.

De ideeën kwamen vanzelf. Ik veranderde, ik maakte een periode van groei door en ik schilderde wat mij bezig hield. Ik schilderde dus mijn gemoedstoestand, mijn State of Mind. Veel mensen kunnen zich vinden in de uitbeelding van mijn ideeën. Herkenbaar, Het raakt je!  Ook uit deze serie hebben diverse werken een nieuwe eigenaar gekregen. 

Van 28 september t/m 29 december 2019 exposeer ik in bij Galerie Anita Ammerlaan in Roosendaal met diverse schilderijen uit de serie 'State of Mind'.