Kunstgalerie

Momenteel maak ik schilderijen voor de series 'PARTY ANIMALS' en 'STATE OF MIND'. Ieder schilderij heeft een speciale betekenis of vertelt een verhaal. Hieronder kun je over mijn inspiraties en motivaties lezen. 


PARTY ANIMALS 

In de serie 'Party Animals' breng ik de meest tegengestelde diersoorten bij elkaar. Geschilderd met een vrolijke, liefdevolle en zeker ook een fantasierijke kijk op het leven. Het is telkens weer een feest om aan deze schilderijen te werken en ze zorgen voor een mooie balans in mijn leven. Last but not least het is en blijft een feest om naar deze schilderijen te kijken.


STATE OF MIND

Toen ik enkele jaren geleden het schilderij 'Choices' en  'Stuck? Get loose and Colour your life' schilderde, wist ik dat ik deze moest schilderen, jaren later werd mij pas duidelijk waarom. Er volgden nog meer schilderijen met een betekenis: 'She’s like a Flower' en 'Don’t let your fears keep you from flying'.

Steeds vaker ging ik op zoek naar eigen specifiek beeldmateriaal, oude foto’s, woorden, gedachtes, gezegdes, betekenissen en gevoelens. Daarna schilderde ik 'Transformation', 'La Penseuse' (de denkster) en 'Reaching for the Moon'.

De ideeën kwamen vanzelf. Ik veranderde, ik maakte een periode van groei door en ik schilderde wat mij bezig hield. Ik schilderde dus mijn gemoedstoestand, mijn State of Mind.

In de maanden mei en juni 2019 exposeer ik in het Thijnhof Museum in Coevorden (Realistische en Magisch Realistische Kunst).  Hier zijn de schilderijen uit de serie 'State of Mind' te zien.

Onlangs had ik het ontwerp klaar van het nieuwe schilderij 'A Turbulent Mind' en mocht ik een prachtige atmosferische foto van Melanie Bliss gebruiken voor de achtergrond. Inmiddels is dit schilderij afgerond en  in de Kunstgalerie te zien. Tijdens de Route van de Kunst, op 9 & 10 juni 2019, kun je 'A Turbulent Mind' en nog vele andere schilderijen komen bezichtigen in mijn atelier aan de Piet Heinstraat 41 in Drunen.